-= Меню =-

Із святом весни і миру!

Прийшла весна…

Це пора року, коли все що побажаєш – справджується, коли не помічаєш снігу й дощу, бо мрієш про сонце, тепло і кохання. Чому жіноче свято навесні? Тому, що це свято квітів, любові, надій які збуваються.

Кажуть: без верби і калини – нема України. Як нема її без мелодійної пісні, якої вчить свою дитину ненька, без материнської щирої ласки, яка так властива жінкам-українкам, без маленьких чарівних україночок, які символізують красу всього українського жіноцтва.

Жінка і її дари Божі, її велич і земні подвиги в ім’я майбуття та прийдешніх навіки закодовані в історичних співанках-хроніках та легендах; про неї складено думи, казки, написано найкращі у світові культурі книги…

105 років тому в світі вперше відзначили Міжнародний жіночий день. З цієї нагоди в залі періодичних видань Наукової бібліотеки університету організовано книжково-ілюстративну виставку «Свято весни, краси, кохання».

Запрошуємо до перегляду виставки, де представлено видання, в яких образ жінки подається у різних сферах її діяльності, світовий та вітчизняний досвід вирішення гендерних проблем в освіті та науці тощо.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої.

Світлана Нижник, директор Наукової бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки