-= Меню =-

Навчальний фонд поповнився новим виданням

Нещодавно до Наукової бібліотеки завітав Гончар Костянтин Миколайович, який за дорученням В.І. Чернишенка, одного з авторів підручника «Сучасні технології овочівництва відкритого ґрунту», передав у фонд бібліотеки 30 примірників книги. Професор Володимир Ілліч Чернишенко – голова правління ПАТ «Комбінат «Тепличний», Герой України, академік Української технологічної академії, заслужений працівник сільського господарства України, доктор сільськогосподарських наук. У підручнику описано особливості сучасних технологій вирощування овочевих культур у відкритому грунті з використанням систем крапельного зрошення. У даному виданні докладно викладається промислова технологія крапельного зрошення з фертигацією для вирощування різних сільськогосподарських культур.

Наприкінці візиту наш гість відвідав музейну кімнату бібліотеки. З приємністю дізнались, що Костянтин Миколайович – випускник УСГІ плодоовочевого факультету 1986 року випуску. Провідний бібліотекар Наталія Михайлова ознайомила з історією бібліотеки та з колекціями фонду рідкісних видань.

Щиро вдячні благодійникам!

Наталія Поліщук,
бібліотекар Наукової бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки