-= Меню =-

Незабаром професійне свято – 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

ШАНОВНІ колеги, володарі книжок та книжних полиць, покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет та журналів!

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки у житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар – хранителем і двигуном людської культури.

Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю.

Бажаю вам нових ініціатив, цікавих перспективних проектів при виконанні свого професійного обов’язку. Нехай ваша праця – праця хранителів людської мудрості – завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

Міцного всім вам здоров’я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у вашій благородній справі!

Директор Наукової бібліотеки Н.Д.Сомова

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки