-= Меню =-

Щаслива родина – багата країна

«Сімя – це те первинне середовище,

де людина повинна вчитися творити добро»

В.  Сухомлинський

 

  Міжнародний день сім’ї (International Family Day) заснований Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Цей день щорічно святкується 15 травня. Свято об’єднує родини всього світу та призване привернути увагу громадськості до вирішення проблеми сучасності сім’ї.

  Сім’я завжди була і залишається берегинею людських цінностей, традицій та культури. Із сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство.

  В усі часи по відношенню держави до сім’ї, можна було судити про саму країну. Щасливий союз родини та держави – необхідний фактор процвітання та добробуту її громадян.

Підтримка української родини є важливим державним пріоритетом. В Україні розроблена стратегія демографічного розвитку на наступні 10 років. Діє Науково-дослідний Державний Інститут розвитку сім’ї та молоді.

  Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

У читальній залі №1 Наукової бібліотеки діє тематична книжкова виставка «Щаслива родина – багата країна». Запрошуємо до перегляду.

 

Тетяна Маєвська, бібліотекар І категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки