-= Меню =-

День інформації на кафедрі хімії

26 травня співробітники Наукової бібліотеки підготували і провели день інформації на  кафедрі  хімії, приурочений Дню хіміка. Мета заходу – надати інформацію фахівцям кафедри про сучасні бібліотечно-бібліографічні ресурси та інформаційні технології, що використовуються в Науковій бібліотеці.

Із щирими словами привітань відкрила захід директор Наукової бібліотеки Світлана Нижник, яка у своєму виступі надала оцінку ефективного використання фонду Наукової бібліотеки викладачами, науковцями, студентами та аспірантами.

Бібліотекар відділу комплектування Ольга Ковальчук представила слухачам нові тематичні каталоги книжкових видавництв, з якими співпрацює бібліотека та розповіла про правила оформлення замовлення від кафедри на придбання книг.

Бібліотекар інформаційно-бібліографічного відділу Тетяна Маєвська представила огляд новинок навчальної та навчально-методичної літератури з хімії та бібліографічний огляд періодичних видань на тему: «Хімія та харчові технології».

Заступник директора Наукової бібліотеки Ірина Гончаренко ознайомила присутніх із інформаційним потенціалом WEB-сторінки бібліотеки та інтернет-ресурсами за профілем кафедри.

У теплій та доброзичливій обстановці висвітлювались питання взаємодії між кафедрою й Науковою  бібліотекою університету.

Наприкінці заходу представники бібліотеки запросили учасників зібрання до університетської бібліотеки для наочного ознайомлення з комп'ютерним обладнанням Наукової бібліотеки, з її фондами та для отримання детальних консультацій по навігації пошуку електронної інформації.

Ірина Гончаренко,

заступник директора Наукової бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки