-= Меню =-

Відкритий перегляд літератури «Управління готельно-ресторанним бізнесом» та «Менеджмент туристичної діяльності»

Індустрія організованої гостинності натепер посідає значне місце серед галузей сфери послуг багатьох країн світу. Туристські послуги, зокрема, й у рамках готельного обслуговування, будуються на принципах сучасної гостинності та ставлять завдання в системі підготовки кадрів. Для успішного вирішення всього різноманіття завдань з обслуговування гостей персоналові ресторанів, готелів і туристських комплексів необхідно оволодіти професійними знаннями і постійно їх удосконалювати.

Сьогодні в Україні розвиваються мережі готелів, ресторанів, туристичних закладів високої категорії обслуговування, які надають різноманітні послуги згідно з вимогами світових стандартів. У такій ситуації виникає необхідність розвитку наукових напрямків для цих галузей підготовки кваліфікованих спеціалістів, насамперед менеджерів різного рівня.

Наукова бібліотека університету – основне джерело інформаційного забезпечення навчально-виховного процесу та наукової діяльності студентів і професорсько-викладацького складу. Так, на допомогу підготовці фахівців спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», що здійснюється на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи, співробітниками навчального абонементу №2 підготовлено відкритий перегляд літератури «Управління готельно-ресторанним бізнесом» та «Менеджмент туристичної діяльності».

Першими відвідувачами виставки стали студенти I курсу під керівництвом старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, кандидата економічних наук Діани Нагернюк.

До уваги відвідувачів представлені підручники, навчальні посібники, монографії з туризмознавства й готельно-ресторанного сервісу, а також – статті з періодичних видань, збірників наукових праць. При відборі літератури використовувався електронний каталог бібліотеки.

Запрошуємо бажаючих скористатися нагодою й відвідати виставку (Наукова бібліотека, II поверх, кім. №2).

Олена Полянецька, провідний бібліотекар
Лідія Кецкало, бібліотекар I категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки