-= Меню =-

Вітаємо з Днем молоді!

Відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/9, в останню неділю червня відзначається День молоді. 

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Сучасні і освічені, ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Тому з нагоди, прийміть щирі вітання зі святом – Днем молоді. У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього.  Від щирого серця бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа і тіло.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки