-= Меню =-

«Vivat Academia! Vivant Professores!»

Вересень у самому розпалі, а це значить, що більшість тих, хто ще влітку був невпевненим абітурієнтом, сьогодні вже став повноправним членом студентської братії, з гордістю переступив поріг навчального закладу і вже потроху починає пробувати на зуб граніт науки. Однак, як відомо, справжнім студентом можна стати лише, пройшовши процедуру посвяти.

8 вересня, у день святкування Дня університету, новоспечені першокурсники Уманського НУС по-справжньому відчули себе студентами, повноправними мешканцями університету і отримали офіційну перепустку у доросле життя – студентський квиток. Саме він відкриє їм двері у затишні аудиторії, поведе нескінченними коридорами навчальних корпусів, познайомить з всезнаючими викладачами, які стануть надійними супутниками на шляху до знань і освіти, супроводить до світлих залів Наукової бібліотеки, без книжкових скарбів якої, студентові ніяк не обійтися.

Наразі у цих юнаків і дівчат починається найкраща пора – роки студентства, які вони проведуть за адресою – вулиця Інститутська, 1. З часом вони полюблять свій університет, він стане для них значним і важливим, рідним місцем.

Посвята в студенти запам’ятається на все життя, як момент, що втілює атмосферу безтурботної юності, студентського завзяття і гумору і, звичайно ж, самовідданої дружби на довгі роки.

Ласкаво просимо, першокурсники!
Сміливо крокуйте у своє нове життя.
Тут вас завжди підтримають і допоможуть.
Ви ніколи не залишитесь наодинці зі своїми проблемами.

Щиро бажаємо вам відмінних знань, яскравих відкриттів, гучних перемог на славу рідного університету.

Поки існує цей храм науки, живі ваші мрії і сподівання, можливі нові перемоги і відкриття, доступні нові можливості. Настав ваш час вписувати нові сторінки в історичний літопис одного з найстаріших університетів України – Уманського національного університету садівництва.

Бібліотека університету запрошує вас відвідати книжково- ілюстративну виставку «Vivat Academia! Vivant Professores!» (навчальний абонемент №1, I поверх, кім. №5).

Олена Рудковська,
бібліотекар Наукової бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії