-= Меню =-

«Земля просто неба»

Виставка однієї книги.

21 червня за ініціативи працівників Наукової бібліотеки УНУС було проведено презентацію збірки «Земля просто неба» поетів Уманщини Володимира Задорожного та Всеволода Піотровського.

Книга присвячується 100-річчю газети «Уманська зоря», на сторінках якої розпочався творчий шлях поетів. Володимир Задорожний та Всеволод Піотровський довгі роки відвідували літоб’єднання при ній, публікували в ній свої вірші.

Дослідила творчість поетів, підготувала до друку і редагувала збірку Валентина Козицька, заслужений журналіст України.

Про цей цікавий захід висвітлено на сайті університету, на телеканалі «Умань», в газетах «Уманська зоря» та «Рідна Умань».

Книга, як і людина, має свою долю… Якщо людина може впливати на свою долю, то на долю книги впливає її автор та читачі. Сумно, коли книга не знаходить свого читача і припадає пилом на книжкових полицях бібліотек або десь у домашній шафі на останній поличці, і ми не згадуємо про неї… Цю книгу, я сподіваюсь, очікує інша доля. Вона довго йшла до свого читача.

Завітайте на абонемент художньої літератури де на вас чекає виставка однієї книги «Земля просто неба». Відкрийте для себе духовну спадщину випускника нашого навчального закладу 1955 року Володимира Задорожнього, та його друга і товариша по перу Всеволода Піотровського.

Наталія Михайлова,
провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії