-= Меню =-

Бібліотека працює дистанційно

Шановні читачі!

З 14 березня 2022 року в Уманському національному університеті садівництва навчання проводиться із застосуванням дистанційних технологій. Бібліотека університету продовжує працювати і обслуговувати Вас!

Скористатись послугами бібліотеки Уманського НУС можна дистанційно:

В он-лайн запиті необхідно вказати наступну інформацію: ім’я, факультет, спеціальність/кафедра, електронна пошта, тему запиту, а також сформулювати безпосередньо свій запит. Формулюйте запит чітко. Це допоможе бібліотекарю дати Вам правильну відповідь.

Бібліотека готова забезпечити користувачів доступом до інформації у дистанційному режимі через сайт бібліотеки Уманського НУС. До ваших послуг, в першу чергу, ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ бібліотеки, РЕПОЗИТАРІЙ УМАНСЬКОГО НУС і БАЗИ ДАНИХ, які доступні віддалено в режимі 24/7.

А також й інші електронні ресурси бібліотеки, які можуть стати корисними для наших користувачів:

Пошук інформації – складний і тривалий процес, але наші електронні ресурси й послуги допоможуть вам у цьому.

Нагадуємо, що в умовах дистанційного навчання бібліотека надає он-лайн послуга «Електронна доставка», завдяки якій можна отримати скановану копію необхідного документа із фонду книгозбірні. Співробітники бібліотеки приймають замовлення на виготовлення електронних копій статей та фрагментів документів з книг, журналів та періодичних видань. Після отримання замовлення та перевірки наявності запитуваного видання у фондах бібліотеки, читачу-замовнику надсилається повідомлення щодо його виконання.

Запрошуємо до плідної співпраці! Все буде Україна!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»