-= Меню =-

Бібліотека запрошує на дегустацію книжкових новинок

З 10 по 31 січня в читальній залі для наукових співробітників бібліотеки Уманського національного університету садівництва проходитиме виставка-дегустація книжкових новинок літератури «В бук-салон наш завітай – нову книжку прочитай!», де представлено монографії, збірники наукових праць, підручники, навчальні посібники, художні твори українських письменників та періодичні видання, що надійшли до фонду книгозбірні в 2022 році. Більшість з представлених наукових та навчальних видань – це науковий доробок вчених нашого університету. Дегустація книжкових новинок популяризує книги різної тематики, значно розширює світогляд читачів.

Мета такого заходу – задовольнити духовні смаки читачів, насолодитися книжковими новинками і вишуканими літературними «стравами», отримати заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

Книжкові гурмани можуть «поласувати» «Економічним асорті», «Свіжим фрешом від науковців», «Делікатес від майстер-шефа», «Корисною їжею» (книги навчального змісту), «Збалансованим харчуванням» (книги сільськогосподарської тематики), «Апетитним читанням» (художні твори українських авторів), «Гарячою кавою на «Десерт» та «Сандвічами нашвидкуруч» (періодичні видання).

Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з новинками! Кожен зможе вибрати собі інтелектуальну страву до смаку.

Читайте! Читання – це життя!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»