-= Меню =-

«Французька весна» в Уманському національному університеті садівництва

У 2023 році вчергове в Україні організовується «Французька весна» – щорічний фестиваль, який Французький інститут в Україні організовує із Посольством Франції в Україні з 2004 року і який щорічно охоплює близько десяти міст України.

Розквітне «Французька весна» і в Уманському національному університеті садівництва:

Поціновувачів художньої літератури чекають книги із вишуканим ароматом лаванди, ліричною мелодією кохання та з неповторним світлом Парижу на абонементі бібліотеки. Книги з добірки допоможуть Вам відчути атмосферу цієї романтичної країни, побачити її неповторні риси, насолодитися звабливою богемністю, познайомитись з її мешканцями та витонченістю їх життя.

Для любителів наукової літератури, для, тих, хто постійно прагне розвиватись і розширювати свій кругозір, стане цікавим другий напрямок книжкової виставки, яка чекатиме своїх відвідувачів у музейній кімнаті цінних і рідкісних видань бібліотеки. Він познайомить вас з фаховими книгами шановного віку, які були видані у ХІХ столітті французькими книгарнями: ботанічні атласи, довідники з садівництва, підручники з тваринництва та фізіології рослин, книги про влаштування парків і садів, написані французькою мовою.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до фестивалю «Французька весна» в Уманському національному університеті садівництва та насолодитись культурою Франції разом із університетською бібліотекою!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 06.05.2024 Реєструйтесь на вебінари від Clarivate та Elsevier: Web of Science, Scopus і ScienceDirect

  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України