-= Меню =-

Хімія – галузь чудес

Бібліотека Уманського національного університету садівництва запрошує до перегляду віртуальної книжкової виставки «ХІМІЯ – ГАЛУЗЬ ЧУДЕС», підготовлену на допомогу навчальному процесу бібліотекарями читальної зали №1.

Важко переоцінити значення хімії як науки в житті людства: вона обігріває, одягає, сприяє забезпеченню житлом і харчами, створює умови для навчання, спілкування і творчої діяльності людей. Не обходиться без результатів хімічної науки і аграрний сектор. Особливо актуальні її напрацювання в галузі хімізації сільського господарства, яка, в свою чергу, сприяє вирішенню продовольчої проблеми людства. Тому важливо підвищувати рівень хімічних знань фахівцям в сфері агрономії, екології, ветеринарної медицини, лісового і садово-паркового господарства, механізації сільського господарства тощо.

На віртуальній книжковій виставці «Хімія – галузь чудес» представлена література з загальних теоретичних основ хімії, неорганічної та органічної хімії, колоїдної хімії, біохімії, фізичної, аналітичної, квантової хімії та ін. Вивчення даної літератури та отримання глибоких знань хімічних і біохімічних процесів, що протікають на всіх етапах сільськогосподарського виробництва, починаючи від заготівлі сировини і завершуючи виробництвом готової продукції та її збереженням, допоможе здобувачам освіти застосувати ці знання в майбутній професії та в різноманітних життєвих ситуаціях, удосконалити сучасні технології виробництв багатьох неорганічних та органічних матеріалів, покращити збереження і переробку сільськогосподарської сировини, одержання з неї харчових продуктів, забезпечити вищий рівень життя та безпеку країни. З книгами, про які йде мова на слайдах книжкової виставки «Хімія – галузь чудес», всі охочі можуть особисто познайомившись, завітавши до бібліотеки УНУС.

Марія Фіткаленко, провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»