-= Меню =-

Інформуємо про поповнення бібліотечного фонду

Кажуть, що книга – найкращий подарунок. Проте, коли йдеться про подарунок для бібліотеки закладу вищої освіти – це найцінніший дар для майбутнього. Адже, на наше глибоке переконання, книга завжди буде актуальним джерелом інформації поряд з швидкоплинністю прогресивних змін та розвитком альтернативних можливостей для отримання знань.

Подарунки отримувати завжди приємно. То ж ми з радістю інформуємо, що бібліотека Уманського національного університету садівництва отримала у дар 36 примірників книг від Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи. Автором цього надбання є Лепський Владлен Володимирович – Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, академік Української Академії Наук, автор понад 25 наукових робіт, почесний громадянин м. Черкаси.

   

Його книги, отримані бібліотекою, розраховані на науковців, викладачів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти. Це підручники, посібники, словники, монографії, в яких висвітлюються дослідження економічної діяльності підприємства, розкриваються механізми забезпечення стабільності діяльності підприємства засобами антикризового управління та механізми інвестування розвитку підприємства. Для студентів закладів вищої освіти в галузі «Менеджменту і адміністрування» корисними будуть посібники, що розкривають поняття і складові моделювання і менеджменту підприємства, розглядаються теоретико-методологічні основи управління програмами, проектами та портфелями проектів в проектно-орієнтованих медичних закладах. Сучасний українсько-російсько-англійський словник об’єктів нерухомості, що містить понад 4000 слів і словосполучень найуживанішої лексики з об’єктів нерухомості, слугуватиме безцінним помічником у роботі для службовців і наукових працівнмків всіх рівнів, викладачів вищої школи, студентів.

Усі книги актуальні, містять у собі передовий досвід науки і економіки.

То ж сподіваємось, що ці видання саме для вас і кожне знайде свого читача:

Управління підприємствами

Менеджмент

Словник

Ми щиро вдячні директору Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи Масенко Наталії Володимирівні за безцінні дарунки та добру справу.

Єфросинія Сохацька, бібліотекар ІІ категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України