-= Меню =-

Інтерактивні методи роботи бібліотек в організації змістовного дозвілля дітей та молоді

23 листопада 2016 року відбувся міський семінар для бібліотечних працівників Уманської міської  системи бібліотек на тему «Інтерактивні методи роботи бібліотек в організації змістовного дозвілля дітей та молоді».

Відкрила семінар директор УМЦСБ Людмила Чупряк із доповіддю на тему «Сучасна бібліотека – європейський рівень обслуговування». У своєму виступі Людмила Анатоліївна повідомила, що настав час модернізації та креативних ідей. До бібліотеки прийшов сучасний читач, із новими запитами, потребами, цілями. Варто замислитися над майбутнім бібліотек, їх місцем у сучасному світі. Тому нові ідеї та  ініціативний підхід є рушійною силою у діяльності системи.

Гостями заходу були представники Уманського національного університету садівництва -  Ліндсі Чарльз та Віталія Косменюк. Ліндсі цікаво та компетентно розповіла про історію, організацію і роботу  бібліотек США, а також про роль, яку вони відіграють у сучасному житті Америки. Слухачів вразила пізнавальна інформація про діяльність найбільших бібліотек світу,зокрема Бібліотеки Конгресу  у Вашингтоні та публічної бібліотеки у Нью-Йорку.

Уманський національний університет садівництва та працівники Уманської міської  системи бібліотек планують подальшу співпрацю, з метою створення комфортного інформаційного середовища для забезпечення інтелектуального розвитку підростаючого покоління.

Віталія Косменюк,

викладач кафедри української та іноземних мов

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки