-= Меню =-

Ліс – легені нашої планети: нова книжкова виставка в бібліотеці

Ліси ніколи не бувають безмовні для тих, хто розуміє їхню мову, а що стосується розмов, то вмій тільки розрізняти голоси лісу,
і ти почуєш чимало розумних і повчальних промов.
Фенімор Купер

Щороку в третю неділю вересня своє професійне свято День працівника лісу відзначають люди, які піклуються про лісові багатства України.

Лісове господарство України завжди було і залишається пріоритетною складовою народногосподарського комплексу держави, основою економічної стабільності, запорукою екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища. Ліс – це безцінний дар, справжній, живий скарб нашої землі. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

У професійне свято працівників лісу вітаємо кафедру лісового господарства Уманського національного університету садівництва, викладачів, здобувачів освіти, та всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

З нагоди Дня працівника лісу на галузевому абонементі №1 бібліотеки УНУС розгорнута книжкова виставка «Ліс – легені нашої планети». Книги представлені на ній нагадують: не варто забувати, що турбота та збереження природного національного скарбу – наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва.

Усіх зацікавлених запрошуємо до перегляду.

Оксана Борейчук, бібліотекар I категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»