-= Меню =-

Лови момент! Новинки літератури!

Шановні користувачі!

Пропонуємо ознайомитись з новими книгами, які надійшли до бібліотеки університету

З 12 по 31 липня в інформаційно-бібліографічному відділі бібліотеки Уманського національного університету садівництва проходить виставка-дегустація книжкових новинок «В бук-салон наш завітай – нову книжку прочитай!».

   

Дегустація – визначення на смак якості продукту.

Дегустують зазвичай їжу і напої. А як щодо того, щоб спробувати на смак… книги? Оцінити їх якість, комерційну і споживчу цінність? Книголюби впевнені, що можна, адже книга – це теж їжа для розуму і душі, це, за словами Рея Бредбері, «як свіжий хліб для голодного». І кожна книга може стати по-справжньому «смачною», якщо, читаючи її, отримуєш справжню насолоду і закриваєш останню сторінку з жалем.

Про смаки не сперечаються – як не існує цілковито однакових людей, так не може існувати і абсолютно однакових уподобань... У кожного свій смак, але всіх об’єднує любов до читання.

Виставка книжкових новинок надасть вичерпну інформацію про джерела які поповнили фонди бібліотеки, популяризує книги різної тематики: «Наука та знання», «Менеджмент», «Економіка», «Природничі науки», «Екологія», «Право», «Лісове господарство», «Сільське господарство», «Рільництво», «Садівництво. Овочівництво». «Організація підприємств», «Харчова проомисловість» та «Художня література». На ній представлено монографії, підручники, навчальні посібники, художні твори українських письменників. Більшість з представлених видань – це науковий доробок вчених нашого університету.

Її мета – значно розширити світогляд читачів, задовольнити їх духовні смаки, насолодитися книжковими новинками, отримати заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

Читайте! Читання це життя!

Смачної Вам дегустації!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»