-= Меню =-

Молоде покоління – майбутнє держави

Молодість – це пора коли доводиться безвідповідально приймати найвідповідальніші рішення: вибираєш цілі, а чого вони варті, дізнаєшся після. Частка легковажності тут не те що виправдана, а прямо необхідна.

Олександр Круглов

Щорічно в останню неділю червня вся українська молодь відзначає національне свято – День молоді, встановлений 1994 року Указом президента України № 323/94 за ініціативою молодіжних об’єднань і організацій.

Серед багатьох свят, які відзначають – воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення.

Молоді люди – це майбутнє держави! Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму.

Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

В цей день для молоді проводяться різноманітні заходи – фестивалі, з’їзди, конференції.

Наукова бібліотека УНУС запрошує всіх бажаючих завітати на абонемент №2 і переглянути ілюстративну книжкову виставку «Молоде покоління – майбутнє держави».

Вітаємо студентів нашого університету із святом – Днем молоді і бажаємо їм бути завжди енергійними, творчими, працьовитими, наполегливими у досягненні своєї мети.

Олена Полянецька,
провідний бібліотекар
Лідія Кецкало,
бібліотекар І категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки