-= Меню =-

На горизонті НЛО: Нові Літературні Об’єкти

Шановні користувачі!

Пропонуємо ознайомитись з новими книгами, які надійшли до бібліотеки університету.

З 26 січня до 15 лютого бібліотека Уманського національного університету садівництва представляє книжкову виставку нових надходжень навчальної та наукової літератури «Увага! На горизонті НЛО: Нові Літературні Об΄єкти».

Виставка книжкових новинок надає вичерпну інформацію про джерела, які поповнили фонди бібліотеки. Створена у формі галактичної спіралі, виставка розкручує свої рукави окремо: «Наука та знання», «Економіка», «Лісове господарство», «Сільське господарство», «Організація підприємств», «Біографічні дослідження», «Історія України» та «Художня література». На ній представлено 69 примірників книг. Серед нових видань – монографії, підручники, навчальні посібники, художні твори українських письменників. Більшість з представлених наукових та навчальних видань – це науковий доробок вчених нашого університету.

      

Мета книжкової виставки – забезпечення потреби науково-освітнього процесу в усіх його ланках, значно розширити світогляд користувачів, задовольнити їх духовні смаки, насолодитися книжковими новинками, отримати заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися. 

Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати до бібліотеки Уманського національного університету садівництва, відвідати виставку в читальній залі №2 (ІІ поверх бібліотеки) та ознайомитися й активно використовувати представлені книги, оскільки вони вже доступні для користувачів на абонементах та в читальній залі книгозбірні!

 Читайте! Читання – це життя!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»