-= Меню =-

Найближчі вебінари від Clarivate у червні-липні 2023 року

Шановні читачі!

Інформуємо вас про проведення вебінарів від Clarivate у червні-липні 2023 року: ознайомтесь з розкладом та не забудьте зареєструватись, щоб бути в курсі актуальної інформації.


22 червня

Тема: Складнощі з якими стикаються науковці при роботі з ресурсами Clarivate та їхнє вирішення.

Тези: На вебінарі розглянемо найчастіші запити які виникають у користувачів, щодо реєстрації, продовження, відкриття повного доступу, збереження результатів, створення персонального кабінету, його налаштування, корегування публікацій у авторському профілі, метрик та показників, перевірки індексації видання тощо. Відповіді на питання з реєстраційних анкет

Час 10:15–11:15

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_f7TDlbaQSUeBj-6FJQJMAw


29 червня

Тема: Профілі авторів: Допомога чи постійний клопіт?

Тези: На вебінарі разом з директорами наукових бібліотек Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту» Юлею Миколаївною Главчевою та Одеського національного технологічного університету Ольгою Володимирівною Ольшевською обговоримо авторські профіліWeb of Science, ORCID, Google Academy, Research Gate, роботу з ними та досвід бібліотек.

Час 15:00–16:00

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6RyR1joVTVaHj4mANLvgIg


29 червня

Тема: Критерії та процедура відбору матеріалів до Web of Science Core Collection

Тези: На спеціалізованому вебінарі для редакцій та редакторів журналів про правила відбору Журналів, Матеріалів Конференцій та Монографій до Web of Science Core Collection. Реєстрація та робота з видавничим порталом. Перевірка цитування журналу. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет

Час 10:15–11:15

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_irM8vdKFRtigEqnFgf0YoQ


Research Smarter

4 липня

Тема: Journal Citation Reports™  2023

Тези: Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися про цьогорічне оновлення Journal Citation Reports (JCR)™. Починаючи з цього року, імпакт-фактор журналу (JIF)™ відображається для усіх журналів, що індексуються в Web of Science Core Collection™, включно з колекцією Arts and Humanities Citation Index з гуманітарні науки та мистецтво (AHCI)™ і мультидисциплінарною колекцією Emerging Sources Citation Index (ESCI)™.

На вебінарі обговоримо як можна використовувати профілі журналів для ухвалення, заснованих на даних рішень у сучасному ландшафті наукових публікацій, який розвивається, незалежно від того, чи подаєте ви свій перший рукопис, чи керуєте бібліотечними фондами. Дізнаємося про широкий спектр метрик журналу, включно з JIF, доступних у профілях JCR, а також про описову інформацію про відкритий доступ і авторів. Обговоримо інтеграцію JCR з іншими продуктами Clarivate, включно з Web of Science та про інтеграцію журнальних метрик у ваші системи за допомогою Journals API.

Час 10:15–11:15

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_-eLQN8A8RBedf_pzrRXbKQ

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»