-= Меню =-

Наукова бібліотека запрошує на День інформації

15 березня 2016 року у відділі обслуговування наукових співробітників  Наукової бібліотеки (ІІ поверх, кім. №2) відбудеться черговий День інформації. До Вашої уваги: монографії, підручники, навчальні посібники, збірники наукових праць, матеріали конференцій, періодичні видання, автореферати та дисертації науковців Уманського НУС, що надійшли у фонд Наукової бібліотеки впродовж 2015 року.

З новими виданнями також можна ознайомитися на виставці нових надходжень: http://library.udau.edu.ua/fondi-ta-kolekcii/novi-nadhodzhennya.html

Крім того нагадуємо, що функціонує і щоденно поповнюється електронна бібліотека НБ УНУС, що доступна з локальної мережі університету.

Працівники бібліотеки щиро висловлюють вдячність усім науково-педагогічними працівникам, які передають до Наукової бібліотеки власні праці в друкованому та електронному вигляді.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки