-= Меню =-

Наукове сьогодення Уманського НУС

Хто думає про науку, той любить її, а хто її любить,
той ніколи не перестає вчитися,
хоча б зовні він і здавався бездіяльним
Г. Сковорода

Цьогоріч 20 травня Україна святкує День науки. Це свято людей творчої праці, діяльність яких стала символом розвитку особистості.

Із давньої давнини освіченість, помножена на накопичений віками науковий досвід, підносила кожну цивілізацію на вищий щабель еволюційного розвитку. Наука, як феномен культури, дає змогу прогнозувати, що може очікувати нація у майбутньому.

Уманський національний університет садівництва як найстаріший вищий аграрний навчальний заклад та потужний осередок науки й освіти в Україні, має достатній науковий і кадровий потенціал для успішного вирішення сучасних проблем агропромислового комплексу України.

Вченими університету виконано велику багатогранну роботу у пріорітетних напрямках наукової та інноваційної діяльності.

Важливість наукових досліджень у царині агротехнічного виробництва є безсумнівною і актуальною, оскільки підсумки науково-дослідницької діяльності, упроваджені у навчальний процес, сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців-аграріїв.

Результатами участі науковців університету у низці міжнародних, всеукраїнських і загальноуніверситетських конференціях, семінарах, круглих столах – є видані підручники, посібники, монографії, рекомендації виробництву, статті у наукових збірниках і журналах тощо.

З нагоди святкування Дня науки в читальній залі обслуговування наукових співробітників Наукової бібліотеки розпочала функціонувати тематична виставка «Наукове сьогодення Уманського НУС». Запрошуємо до перегляду.

Тематична виставка «Наукове сьогодення Уманського НУС»Тематична виставка «Наукове сьогодення Уманського НУС»

Колектив Наукової бібліотеки приєднується до привітань на адресу усіх вчених і наукових співробітників нашого університету. Здоров’я Вам і нових досягнень! Успіхів у роботі й щастя в особистому житті!

Варвара Охмак,
провідний бібліотекар
Галина Гельдт,
бібліотекар I категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки