-= Меню =-

Нова послуга в бібліотеці УНУС: визначаємо коду JEL

Поспішаємо поділитись новиною: в переліку послуг бібліотеки УНУС з’явилась нова – визначення коду класифікації JEL (Journal of Economic Literature).

JEL – це система кодів, що використовуються для визначення тематики публікацій з економіки. За цією системою індексуються статі, дисертації, книги, огляди тощо. Вона являє собою алфавітно-цифрову класифікаційну систему Американської Економічної Асоціації, що була розроблена для використання в журналі Journal of Economic Literature (JEL). Згодом отримала міжнародне визнання і тепер наявність в публікаціях кодів JEL є однією з вимог до авторів у багатьох видавництвах світу.

На САЙТІ АМЕРИКАНСЬКОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ АСОЦІАЦІЇ відкритий доступ до класифікатора JEL.

Шановні читачі! Запрошуємо вас у відділ комплектування та наукової обробки документів бібліотеки УНУС скористатись послугою визначення коду класифікації JEL до Ваших наукових праць: дисертаційних досліджень, монографій, навчальних посібників, наукових статей тощо. Нагадуємо, відділ комплектування та наукової обробки документів знаходиться в кабінеті №1, поверх 1 бібліотеки.

Також проконсультуємо телефоном або електронною поштою:

Для якісного і швидкого виконання замовлення просимо надавати зміст наукової праці або розширену анотацію із ключовими словами.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»