-= Меню =-

Пам’яті видатного науковця Олександра Зінченка

Продовжуючи співпрацю з факультетом агрономії  24 лютого працівники  бібліотеки разом з студентами 11-а групи (куратор Світлана  Третьякова), 13-аг (куратор Наталія Климович)  провели  виховну годину присвячену 92 річниці від дня народження видатного вченого-агробіолога, доктора сільськогосподарських наук, професора  Зінченка Олександра Івановича.

Розпочався захід із вступного  слова кандидата сільськогосподарських наук, старшого викладача кафедри рослинництва Світлани Олексіївни Третьякової. Вона розповіла про наукові досягнення та здобутки Олександра Івановича, про його вагомий внесок у розвиток сучасної аграрної науки.

Під час презентаційної доповіді ведучі ознайомили студентів і гостей заходу  з біографією та діяльністью вченого в стінах рідного університету й поза його межами.

З виставкою  праць  та періодичних видань, в яких представлені статті  професора Зінченка О.І., присутніх ознайомила провідний бібліотекар Побережець Віра Сергіївна.

По закінченню заходу  студенти мали змогу задати питання  і висловити свої  враження про життя і діяльність Олександра Івановича.

\

Щиро дякуємо усім, хто брав участь в організації, підготовці та проведенні заходу.  

Світлана Прокопенко, заступник директора бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 06.05.2024 Реєструйтесь на вебінари від Clarivate та Elsevier: Web of Science, Scopus і ScienceDirect

  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України