-= Меню =-

Презентація книги « Так мы жили»

19 травня в Уманській картинній галереї видавничо-поліграфічним центром «Візаві» за підтримки відділу культури Уманської міської ради відбулася презентація книги Ірини Франтішевої «Так мы жили». Ірина Іванівна розповіла про мету написання і роботу над книгою, про свою сім’ю, шкільні і студентські роки, про свою трудову діяльність.

Народилася Ірина Іванівна в м. Ленінград (Санкт-Петербург) у дружній інтелігентній сім’ї. Після закінчення школи навчалась в інституті інженерів водяного транспорту (ЛІІВД) на інженерно економічному факультеті. Поїхала за розподілом на роботу в м. Кузьмодем’янськ.

У м. Умані проживає з 1960 року. Працювала 30 років економістом на заводах «Мегомметр» і «Уманьфермаш», директором і викладачем в Уманській бухгалтерській школі, екскурсоводом у Національному дендрологічному парку «Софіївка».

На презентації книги представником від Наукової бібліотеки Уманського національного університету садівництва була Марія Фіткаленко, провідний бібліотекар.

Начальник відділу культури Тетяна Гейко подякувала Ірині Іванівні за цікаву книгу, побажала вдячних читачів, миру і добра.

Цікавими були уривки-монологи з книги. Виступаючі відмітили скромність, життєву мудрість, наполегливість, інтелігентність, творчу натуру автора книги.

                                           Марія Фіткаленко,

провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки