-= Меню =-

Що почитати влітку: книги з настроєм літа

Літо – це час, на який так довго чекаємо всі ми. Наближається період канікул і відпусток, тому хочеться зробити його незабутнім і максимально насиченим. З цією метою радимо скористатись перевіреним інструментом – книгою, яку читаєш з задоволенням, переповідаєш і обов’язково радиш друзям. 

Саме такі видання увійшли до книжкової добірки в рубриці РЕКОМЕНДАЦІЙНА БІБЛІОГРАФІЯ, запропонованої бібліотекою університету, і вони 100-відсотково гарантують цікавезний літній відпочинок.

«Читати влітку?» – здивуєтесь ви… Але є історії, що здатні захопити наскільки, що навіть улюблені гаджети відійдуть на другий план. Повірте, запропоновані книги допоможуть відсторонитися від буденних клопотів, забути про все, що бентежить, втекти від реальності у світ уяви, пережити незнані емоції й почуття, опинитися у вирії незвичайних пригод і подій, просто отримати естетичну насолоду від цікавої книги. Тому пропонуємо до Вашої уваги рекомендаційний список літератури на літо «ЯК ПРОЙТИ В БІБЛІОТЕКУ, АБО МРІЯ, ЯКУ МИ ТРИМАЄМО В РУКАХ».

Пам’ятайте, бібліотека Уманського національного університету садівництва працює під час канікул. Завітайте на абонемент художньої літератури та оберіть книгу собі до смаку.

 

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»