-= Меню =-

У бібліотеці відбувся семінар-тренінг «Говоримо про академічну доброчесність»

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Українська наукова та освітня спільнота активно впроваджує принципи академічної доброчесності в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні. Тому, останні роки питання академіної доброчесності є дуже актуальними для співробітників нашого університету.

5 квітня бібліотека університету провела семінар-тренінг «Говоримо про академічну доброчесність» для студентів першого курсу факультету агрономії. Захід відбувся в рамках реалізації плану заходів сприяння розвитку та популяризації академічної доброчесності в Уманському національному університеті садівництва на 2023 рік.

   

Здобувачі вищої освіти ознайомилися із поняттям академічної доброчесності, з’ясували, чому так важливо його дотримуватися, опрацювали види порушень та відповідальність за порушення академічної доброчесності. Крім того, молоді люди ознайомилися з переліком нормативних документів, які регулюють поняття академічної доброчесності в університеті та продемонстрували свої знання під час вікторини.

Реалізовуючи семінар-тренінг, бібліотека вкотре нагадали кожному учаснику освітнього процесу, що академічна доброчесність, мотивоване та відповідальне навчання і викладання – запорука якісної освіти!

Цикл заходів із популяризації академічної доброчесності в бібліотеці Уманського НУС триває! Тому запрошуємо деканати, кураторів та здобувачів освіти до співпраці!

Пам’ятаймо, чесність починається з тебе!

Наталя Олейніченко, заступник директора бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»