-= Меню =-

Участь бібліотекарів у вебінарі від МОН України та компанії «Zoom»

25 жовтня працівники бібліотеки Уманського національного університету садівництва взяли участь вебінарі «Zoom for Education: використання цифрових інструментів для викладачів», організовангому Міністерством освіти і науки України спільно з компанією «Zoom». Вебінар проводився з метою поширення знань про можливості інструментів Zoom для здійснення ефективної організації освітнього процесу.

У ньому взяли участь понад 2 тис. зацікавлених осіб з усієї України. Попит на проведений вебінар цілком виправданий, адже актуальність інструментів організації ефективного дистанційного навчання надзвичайно висока сьогодні. А для нас, бібліотекарів, він був користний з точки зору організації віддаленої роботи з користувачами університетської книгозбірні та проведення культурно-виховних та інформаційно-просвітницьких заходів для здобувачів освіти.

Під час заходу бібліотекарі ознайомились із наступними ключовими питаннями: можливості ліцензійної версії Zoom; функціональні можливості Zoom Web Portal; функціональні можливості Zoom Desktop Application; налаштування конференцій Zoom; особливості застосування Zoom в університеті; особливості застосування Zoom для школярів.

      

   

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України