-= Меню =-

Відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек разом з читачами

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять та мудрість народу. Тому святкують це свято як бібліотекарі, так і звичайні відвідувачі бібліотек.

Колег бібліотекарів і наших читачів вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Це свято для всіх тих, хто любить книгу – її творців, зберігачів і читачів. Бібліотеки відкривають дорогу в світ знань, мудрості і вічності.

Сучасні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять значний внесок у виховання й навчання молоді. Бібліотека допомагає навчатися, шукати і знаходити. Незважаючи на впровадження в життя нових комп’ютерних технологій, книга і сьогодні залишається найнадійнішим джерелом інформації. Як би не змінювався навколишній світ, бібліотека була і буде затребуваною.

Книги…Книги…Мудрість віків
На полицях струнких причаїлась.
Біла ніжність квітучих садів
Тут з вогнем калиновим зустрілась.
Тут минулого сходить зоря
У майбутнє з-за скіфських курганів.
Читачі, завітайте до нас,
І напийтеся спрагло пізнання,
Бо на мить зупиняється й час,
Як поринеш в глибини читання.

Бібліотека Уманського національного університету садівництва напередодні свята радо зустрічає відвідувачів. З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек до уваги користувачів бібліотеки на абонементі художньої літератури, розгорнуті книжкові виставки: «Бібліотека – джерело мудрості» та «Нас залишили в книгах читачі». На одній із них представлені забуті між сторінками, або використані у якості закладок різні особисті предмети. На своїх власників чекають фотокартки, можливо вони були єдиними відбитками минулого чиєїсь родини.

Запрошуємо користувачів до перегліду виставок.

   

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України