-= Меню =-

Вільний доступ до Research4Life для наукової спільноти УНУС

У травні 2022 року Уманський національний університет садівництва отримав безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів на платформі Research4Life, який тривав до грудня минулого року включно. У січні 2023 року було оновлено статус України на офіційному вебсайті Research4Life із зазначенням про включення держави до групи країн А, організації та вчені з яких мають безкоштовний доступ до ресурсів платформи. В той же час бібліотека університету автоматично пролонгувала доступ до платформи Research4Life для своїх користувачів.

Безкоштовний доступ до платформи Research4Life для науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти та співробітників Уманського національного університету садівництва можливий при використанні логіну і паролю доступу для установи. Щоб отримати логін і пароль установи, зверніться особисто до працівників інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки або надішліть відповідний запит на е-пошту: library@udau.edu.ua

Довідково. Research4Life – це найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців.

Через портал Research4Life надається доступ до електронних колекції книг і журналів міжнародних видавництв Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та інші. Обсяг контенту платформи налічує 200 тис. одиниць – журналів, книг і баз даних, які сформовані у п’ять колекцій:

Hinari – колекція, яка об'єднує дослідження в галузі охорони здоров'я

Більш детальну інформацію про платформу Research4Life та роботу з нею можна отримати за посиланням на сайті бібліотеки УНУС: https://library.udau.edu.ua/resursi/testovij-dostup/research4life.html

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»