-= Меню =-

Товарознавство харчових продуктів – запорука якісної продукції

Кожен рік у третю неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості. Свято встановлено в Україні «на підтримку ініціативи працівників харчової промисловості, а також професійних спілок» згідно з указом Президента України «Про День працівників харчової промисловості» від 8 серпня 1995 р. № 714/95.

У всьому світі підприємства харчової та переробної промисловості відіграють провідну роль в забезпеченні населення продовольчими товарами, в формуванні продовольчої безпеки держави, вносять свій вагомий внесок у розвиток економіки. Харчова промисловість по праву займає важливу роль у забезпеченні економічного і соціального розвитку суспільства. Це найвідповідальніша галузь, що безпосередньо дотична до кожного з нас, саме від якості продуктів харчування залежить наше самопочуття та здоров’я. Колектив бібліотеки з Днем харчової промисловості вітає тих, хто забезпечує нас смачною і здоровою їжею. Нехай все буде по ГОСТУ, без ГМО та екстра клас.

З нагоди Дня працівників харчової промисловості бібліотекарі університетської книгозбірні підготували віртуальну книжкову виставку «ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ПРОДУКЦІЇ».

Віра Побережець, провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»