-= Меню =-

Бібліотека університету доєдналась до Національного тижня читання

12-19 грудня 2022 року в Україні відбувся другий Національний тиждень читання. Минулого року його започаткував Український інститут книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України з метою залучення якнайбільшої кількості українців до читання, купівлі та дарування книжок, відвідування бібліотек. Одним словом – промоції читання.

Бібліотека Уманського НУС традиційно долучилась до нього, адже вважає, що організація та реалізація таких проектів в Україні – надзвичайно  необхідна річ сьогодні, і не лише з огляду на необхідність прищеплення українцям звички читати та любові до цього процесу. Подібні ініціативи – це й інструмент поширення знань, популяризація українських авторів та української книги серед широкого кола читачів, це знайомство з літературою про Україну та її культуру.

Протягом тижня бібліотекарями книгозбірні Уманського НУС були створенні відео огляди їхніх найбільш улюблених книг. Варто сказати, що ці видання в той же час є важливими та актуальними в наш час, у воєнний рік, для кожного українця. Презентовані працівниками бібліотеки книги розповідають про історію, культуру, надбання України, її унікальність, цілісність та непереможність. Промо ролики, об’єднані в рубрику «Бібліотекарі радять», були розміщенні у соціальних мережах: Ютуб-каналі бібліотеки та у Фейсбуці з хештегами #ЗачитанеДоДірок, #КнигаНаВійні і #тижденьчитання. Також ви маєте можливість ознайомитись з ними нижче.

Шановні читачі! Читайте та аналізуйте! Адже книга – це унікальний світ друкованого слова. На її сторінках і історія, і сьогодення, і майбутнє. Істина...

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 06.05.2024 Реєструйтесь на вебінари від Clarivate та Elsevier: Web of Science, Scopus і ScienceDirect

  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України