-= Меню =-

Бібліотека УНУС отримала цінні дарунки від Інституту агроекології і природокористування

Кожного року все більше людей у всьому світі вважають, що книга – найкращий подарунок для всіх. І це дійсно так. Література – це вікно у світ, джерело нових знань, ключ до нових емоцій і переживань.  А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.

Колектив бібліотеки УНУС висловлює слова щирої вдячності   Олені Сергіївні Дем'янюк, доктору сільськогосподарських наук, професору, члену-кореспонденту НААН, заступнику директора з наукової роботи Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України за  подаровані видання. 

Передані Оленою Сергіївною, монографії, словники, навчальні посібники і підручники стануть справжнім скарбом для бібліотеки УНУС, адже присвячені актуальним питанням з агроекології, узагальнюють практичний досвід в контексті євроінтеграційних процесів в Україні. Вони стануть важливою частинкою фонду, знайдуть свого читача, допоможуть у забезпеченні навчально-виховного процесу.

Щиро зичимо науково-педагогічному колективу Інституту агроекології і природокористування НААН, людям із щедрою душею, які безкорисливо допомагають бібліотекам,  творчого натхнення, нових креативних проектів та процвітання.

Подібна увага до нашої бібліотеки радує та надихає на нові звершення. Тому віримо, що добрі справи завжди повертаються добром.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії