-= Меню =-

Бібліотека УНУС взяла участь у науково-практичній конференції «Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої безпеки України: вчора, сьогодні, завтра»

20 квітня заступник директора бібліотеки університету Наталія Олейніченко взяла участь в ІІІ науково-практичній конференції «Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої безпеки України: вчора, сьогодні, завтра». Конференція була організована Національною академією аграрних наук України, Національною науковою сільськогосподарською бібліотекою, Інститутом історії аграрної науки, освіти і техніки та Інститутом сільського господарства північного сходу НААН.

У змішаному форматі зібралися провідні науковці, спеціалісти, практики, аспіранти, докторанти та всі не байдужі до долі провідного сектору економіки нашої країни – сільського господарства, щоб обговорити основні тематичні напрямки роботи: теоретико-методологічні засади інноваційного розвитку агропромислового комплексу України; розроблення механізму трансферу інновацій в умовах агропромислових регіонів України; інноваційні технології в інформаційно-бібліотечному забезпеченні галузей агропромислового виробництва; становлення системи міжрегіональної взаємодії науки, освіти та бізнесу з питань інноваційного розвитку; науково-інноваційний розвиток країні у світовому вимірі крізь призму історії; нішові культури: об’єктивна необхідність і фактори розвитку аграрного виробництва в Україні. Учасники поділилися досвідом, здобутками та стимулом для розвитку перспективних інноваційних напрямів аграрної науки.

Заступник директора бібліотеки університету Наталія Олейніченко представила на конференції доповідь «Особливості створення BOOK TRAILERS як інструмент інформаціно-бібліографічного обслуговування». За результатами роботи були видані матеріали конференції, а учасники отримали сертифікати.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України