-= Меню =-

Бібліотека запрошує на ознайомчі екскурсії

Нещодавно розпочався новий 2024/2025 начальний рік, а тому в бібліотеці Уманського національного університету садівництва стартує новий сезон екскурсій.

З радістю повідомляємо, що цієї осені ми підготували для відвідувачів декілька оновлених екскурсійних маршрутів на вибір:

Кожен із маршрутів є цілком самостійним і повноцінним і в той же час логічним продовженням один одного. Ви можете обрати на власний розсуд одну із екскурсій або ж відвідати їх у комплексі в зручний для вас час. Безперечно вони вдало доповнять перше враження першокурсників про навчальний заклад, поглиблять знання решти здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників про нього, познайомлять з історією становлення університету, його розбудови, пам’ятками архітектури, познайомить із розвитком системи освіти та науки, видатними постатями науковців, які творили сьогодення УНУС, плануванням студмістечка… Екскурсії будуть корисними не лише з пізнавальної та освітньої точок зору, а й практичної – допоможуть зорієнтуватись у структурі Уманського НУС, функціоналі його підрозділів, навчать максимально ефективно використовувати переваги студмістечка.

Тому запрошуємо усіх бажаючих на екскурсії в 2024/2025 сезоні у зручний для вас час!

Попередня реєстрація обов’язкова за телефоном 067 47 22 970.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 17.09.2024 Михайло Коцюбинський крізь виміри часу

  • 09.09.2024 Відбувся круглий стіл «Життєвий і творчий шлях кандидата сільськогосподарських наук, доцента Світлани Петрівни Романщак»