-= Меню =-

Бібліотекарів відзначено нагородами з нагоди Дня науки

Щороку у третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки.

Незважаючи на тяжкі воєнні часи та складнощі, науковці України є рушійною силою інновацій та науково-технічного прогресу. Вони проявляють не лише патріотизм і згуртованість, а й продовжують науковий пошук, проводять наукові розробки, здійснюють підготовку здобувачів освіти. Гідними помічниками наукового поступу вчених у всі часи були і залишаються бібліотекарі. Вони не лише є посередником між накопиченим науковим досвідом суспільства та сьогоденням, а й помічниками науково-педагогічних працівників у навчальній і виховній діяльності, на шляху презентації навчального закладу на державній та світовій науковій арені.

З нагоди Дня науки бібліотекарі Уманського національного університету садівництва були відзначенні нагородами.

Директор бібліотека Тетяна Кравченко нагороджена почесною грамотою Черкаської обласної ради за вагомий особистий внесок у підготовку наукових та науково-педагогічних кадрів, вагомі професійні досягнення.

Заступник директора бібліотеки Наталія Олейніченко – грамотою Уманської районної ради профспілки працівників агропромислового комплексу за вагомі професійні досягнення, бездоганну працю.

Провідний бібліотекар Наталя Михайлова – подякою Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків, активну участь а екскурсійній, музейній справах та організаційно-модераторську роботу зі студентами.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 31.05.2024 В УНУС відбувся круглий стіл «Доброчесність у сучасному академічному середовищі – відповідальність кожного»

  • 24.05.2024 У бібліотеці УНУС вшанували пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу