-= Меню =-

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ ВАШОГО САДУ

Призначення людини – зберегти і примножити дари природи, органічно вписавши їх в сучасний високотехнологічний світ.

Кожна присадибна ділянка при грамотному плануванні і правильних посадках може доставити естетичну насолоду. Крім того, споглядання зелених насаджень на тлі гармонійного ландшафту зніме стрес. Красиво оформлений дизайн садової ділянки радує око не тільки господарів, але і всіх оточуючих. Кожен домовласник хоче зробити свою ділянку одночасно прекрасною і неординарною. Власний ландшафтний дизайн не повинен бути схожий ні на чий інший. Кущі, дерева та квіти створюють спокій та довершеність Вашого саду.

Рослини – це багатющий матеріал за формою, фактурою, кольором. Вони дозволяють нічим непримітну ділянку перетворити в райський куточок, підкреслити і збагатити зовнішній вигляд будь-якої будівлі.

Кожній людині зрозуміло, що дизайн садової ділянки – це складний, багатоетапний і творчий процес, що вимагає наявності певних знань і коштів.

Ландшафтний дизайн – це розробка та впровадження заходів щодо перетворення та оформлення земельної ділянки. Головне завдання ландшафтного дизайну є створення гармонії, красоти та зручного перебування у вашому саду. Від того, наскільки професійно розроблений та впроваджений проект ландшафтного дизайну, залежить, чи буде на ділянці затишно і комфортно.

На абонементі наукової літератури представлено тематичну виставку-пораду «Дизайн вашого саду».

Віра Побережець,
провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»