-= Меню =-

Будь у курсі всіх подій: нові надходження періодичних видань до бібліотеки

Бібліотека Уманського національного університету садівництва особливу увагу приділяє реалізації інформаційної функції, як структурний підрозділ, що сприяє розвитку науково-освітнього середовища навчального закладу, формуванню національної самосвідомості, патріотизму студентської молоді, підтримці національних традицій, розвитку культури і державної мови. Значно поповнюють її фонд періодичні видання з різних галузей знань, адже газети і журнали щоденно висвітлюють актуальну політичну, економічну, соціальну інформацію.

У поточному 2021 році до книгозбірні надійде 68 комплектів газет і наукових журналів. Вони беззаперечно стануть у нагоді як студентам, так і викладачам, як у навчальній, науковій, так і виховній діяльності. Адже важливий індикатор успішності науковця, викладача і студента – бути в курсі наукових подій і тенденції.

Завітавши до читальної зали періодичних видань бібліотеки, ви зможете переглянути найсвіжіші періодичні виданнями, а також зможете замовити для ознайомлення періодичні видання минулих років. Окрім журналів, у читальній залі періодичних видань увазі кожного читача представлені газетами:

1. Все про бухгалтерський облік;
2. Голос України;
3. Літературна Україна;
5. Освіта;
6. Освіта України;
7. Сільські вісті;
8. Урядовий кур’єр;
9. Вечірні Черкаси;
10. Нова молодь Черкащини;
11. Уманська зоря;
12. Черкаський край.

А поки що пропонуємо переглянути віртуальну виставку журналів, які вже надійшли до фонду в 2021 році, «НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ».

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»