-= Меню =-

День інформації «Сучасне обслуговування користувачів у бібліотеці вищого навчального закладу»

Метою діяльності бібліотеки є забезпечення можливості вільного і необмеженого доступу до джерел інформації та ефективне використання накопиченого документального потенціалу, що реалізується через надання споживачам різноманітної інформації в оптимальний термін. Створення бібліотек в електронному форматі сприяло посиленню цих функцій, забезпечуючи фактично необмежений у часі та просторі доступ до інформації.

В інформаційно-бібліографічному відділі Наукової бібліотеки відбувся День інформації на тему: «Сучасне обслуговування користувачів у бібліотеці вищого навчального закладу». Учасниками заходу стали студенти першого курсу інженерно-технологічного факультету.

Бібліотекар інформаційно-бібліографічного відділу Наталія Чернова підкреслила важливість інформаційно-бібліографічного обслуговування в бібліотеці вищого навчального закладу, тому що кожне наукове дослідження починається з бібліографічного пошуку інформації. Нові підходи до організації бібліографічної діяльності обумовлюють якісне формування інформаційних ресурсів, поєднання паперових та електронних носіїв інформації, спрямованість інформації на реальні потреби студентів, викладачів та наукових співробітників.

Бібліотекар ознайомила студентів з електронним каталогом й традиційними каталогами та картотеками Наукової бібліотеки університету.

До уваги відвідувачів була представлена виставка «Періодичні видання Наукової бібліотеки Уманського національного університету садівництва» та виставка нових надходжень журналів, яка щомісячно діє у читальній залі періодичних видань. 

Бондаренко Людмила,

провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії