-= Меню =-

День інформації в університетській книгозбірні з нагоди Дня працівника сільського господарства

На передодні  Дня працівника сільського господарства, який в цьому році відзначають 20 листопада, в стінах бібліотеки Уманського НУС відбулася виховна година на тему «Свято поля, хліба і душі» для викладачів, аспірантів і студентів факультету агрономії. Захід був присвячений історії університету. І це не випадково, адже Уманський НУС уже 178 років здійснює підготовку фахівців вищого ґатунку для сільськогосподарської галузі, популяризуючи вітчизняні та закордонні аграрні традиції, формуючи професійну особистість свого випускника, котрий завжди є конкурентоспроможним на ринку праці.

Під час виховної години увазі присутнім був представлений екскурс до 1920-1930 років, коли Уманський національний університет садівництва іменувався Уманським сільськогосподарським технікумом.

З цікавістю слухали гості виступ завідуючої музейною кімнатою історії університету Оксани Свистун на тему: «Студентство 20-их років ХХ століття Уманського сільськогосподарського технікуму». З доповіддю  «Агрикультурна робота в Уманському сільськогосподарському технікумі»  виступила бібліотекар І категорії Оксана Борейчук.

   

Також з нагоди Дня працівника сільського господарства бібліотекою Уманського НУС підготовлена віртуальна книжкова виставка «СВЯТО ПОЛЯ, ХЛІБА І ДУШІ», на якій представлені книги науково-педагогічних працівників університету, присвячені сільськогосподарській тематиці, що зберігаються у фонді абонементу №1 бібліотеки.

Тож і ми, шановні колеги, вітаємо Вас із професійним святом!

Міцного здоров’я Вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки