-= Меню =-

До здоров’я – через книгу

Всесвітній день здоров'я відзначається щорічно 7 квітня – у день створення Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) в системі ООН – спеціалізованої установи, що координує глобальні дії із боротьби з хворобами. У цей день тисячі людей відзначають важливість здоров'я для продуктивного і щасливого життя.

У цей день традиційно обговорюються найгостріші проблеми охорони здоров’я, що стоять перед людством, проводяться заходи, які мотивують людей вести здоровий спосіб життя і приділяти більше уваги профілактиці захворювань.

Здоров’я – це справжня коштовність, подарована нам природою. Людина зобов’язана берегти своє здоров’я змолоду, адже саме здорова людина формує сильну націю.

Бібліотека університету сприяє популяризації здорового способу життя серед студентської молоді, прищепленню навичок гігієни, поглибленню знань про основи життєдіяльності людини. З метою формування понять та переконань у необхідності збереження здоров’я за допомогою залучення до здорового способу життя, співробітники абонементу №2 провели годину корисної поради «До здоров’я – через книгу». Відвідувачі ознайомилися з матеріалами книжково-ілюстративної виставки, ділилися своїми знаннями про те, як зберегти і зміцнити своє здоров'я та отримали корисні знання й поради.

Бажаємо бути здоровими й життєрадісними!

Олена Полянецька,провідний бібліотекар
Лідія Кецкало, бібліотекар I категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії