-= Меню =-

Фонд університетської книгозбірні поповнився посібником нового покоління

За підтримки Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти фонд бібліотека Уманського національного університету садівництва нещодавно поповнився 10 примірниками посібника нового покоління «Основи органічного рослинництва».

Цей навчальний посібник створено Науково-методичним центром ВФПО за сприяння проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» і максимально наближений до сучасних європейських стандартів навчальної літератури.

У посібнику «Основи органічного рослинництва» розкрито науково-теоретичні та практичні основи виробництва органічної продукції, інноваційні технології вирощування і збирання основних овочевих і польових культур в органічному землеробстві, науково обґрунтовано суть органічної, біодинамічної систем та ЕМ-технології, методику використання мікробіологічних препаратів для боротьби з шкідниками і хворобами сільськогосподарських культур.

Родзинкою посібника є те, що він містить інтерактивну складову. Вона являє собою мультимедійну інформацію, згенеровану у QR-коди. В них зашифровані гіперпосилання між елементами книги, а також містяться посилання на інші інтернет-ресурси, що забезпечує застосування різноманітних програмних засобів навігації. Зверніть увагу, що посібнику є також авторські відеофрагменти та відеофільми, що дозволяє передати в динаміці процеси, які вивчаються.

Електронний посібник призначений для закріплення та поглиблення теоретичного програмного матеріалу, сприяє оволодінню практичними навичками роботи.

Колектив бібліотеки щиро вдячний Науково-методичному центру ВФПО, адже відтепер нашим читачам доступне сучасне та динамічне видання «Основи органічного рослинництва», яке без сумніву зробить навчання здобувачів освіти більш цікавим, а теоретичну складову вивчення матеріалу наповнить практичним досвідом.

З виданням також можна ознайомитись за посиланням на електронний ресурс в Інтернеті:

https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/agronomija/Organic_crop_production/Organic_crop_production/Golovna/Golovna.htm

 

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»