-= Меню =-

Історична година «Внесок Віталія Івановича Едельштейна в розвиток плодоовочівництва і декоративного садівництва»

Готуючись до 140-річного ювілею від дня народження професора Віталія Івановича Едельштейна бібліотека спільно з кафедрою овочівництва факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин провели 21 квітня історичну годину «Внесок В.І. Едельштейна в розвиток плодоовочівництва і декоративного садівництва».

Едельштейн Віталій Іванович – учений овочівник, почесний академік ВАСГНІЛ, завідувач кафедри овочівництва у Московській сільськогосподарській академії ім. К.А. Тімірязєва. Шість років його наукової і педагогічної діяльності пов’язано з Уманським середнім училищем садівництва і землеробства.

Захід проходив в режимі конференції Zoom. Але перед початком заходу співробітники кафедру зібралась в кабінеті, де читав свої лекції Віталій Іванович Едельштейн. На згадку сфотографувались біля книжкової виставки ювіляра, яку підготували працівники бібліотеки.

З вступним словом виступила завідувач кафедри овочівництва, доктор сільськогосподарських наук, професор Олена Іванівна Улянич. Вона привітала всіх, хто долучився до заходу і побажала плідної співпраці.

   

   

Доповідь аспірантки кафедри овочівництва Аліни Ваховської була присвячена віхам біографії Віталія Івановича Едельштейна.

      

Провідний бібліотекар Наталія Василівна Михайлова презентувала праці професора Віталія Едельштейна, які зберігаються в фонді бібліотеки університету. Також вона запросила більш детально ознайомитись з працями науковця, завітавши до музейної кімнати бібліотеки, або отримати їх на абонементах наукової та навчальної літератури.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 04.04.2024 Квітневі вебінари від Clarivate та Elsevier для наукової спільноти

  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»