-= Меню =-

Історія творила легенди, а легенди історію: рекомендаційна бібліографія

У серпневі дні, що приурочені святкуванню 30-річчю Незалежності України, бібліотека Уманського національного університету садівництва пропонує вашій увазі рекомендаційний список літератури "ІСТОРІЯ ТВОРИЛА ЛЕГЕНДИ, А ЛЕГЕНДИ ІСТОРІЮ".

У ньому містяться видання присвячені непересічним, яскравий, вагомим постатям та подіям з історії нашої Батьківщини. Ми переконливо віримо, що в наш час, коли Україна є незалежною державою, поглиблюється духовний потенціал нації, посилюється роль історичної науки в осмисленні багатовікової історії. А одним з засобів розуміння історії може стати читання художньо-історичної літератури. Минуле нашої країни є складовою національної культури. Історичну пам'ять будь-якої держави накопичують і дбайливо зберігають бібліотеки. Художні твори історичної тематики - одне з джерел, що дозволяює зануритись у події сивої давнини, осмислити суперечливі, іноді драматичні події, відчути злети і ніщівні поразки улюблених героїв. Тому пропонуємо до ознайомлення черговий доробок із рубрики РЕКОМЕНДАЦІЙНА БІБЛІОГРАФІЯ

Сподіваємось, що наші користувачі бібліотеки обов'язково вподобають книги, запропоновані в рекомендаційному списку, адже вони з нетерпінням очікують на своїх читачів на абонементі художньої літератури.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії