-= Меню =-

Книги для затишної осені

Пізня осінь – особлива пора року з неповторним шармом. Вона приваблює своєю меланхолійною чарівністю, неповторним солодким сумом і загадковою самотністю. Осінь просто необхідно прожити зі смаком.

Рецепт осіннього вечора нескладний. Беремо м’який плед, готуємо гарячий шоколад або чай с лимоном, кава з корицею теж ідеально підійде. Пасують цьому вечору аромат яблучного пирога з ванільним цукром і гіркуватий запах жовтневих хризантем. Додаємо романтичного потріскування вогню в каміні. Проблема з каміном? Тоді запалюємо свічки і вмикаємо тиху фонову музику. Зручно влаштовуємось на дивані і … беремо найголовніший інгредієнт цього вечора – хорошу книгу.

Щоб звичайний вечір став дійсно натхненим треба підібрати правильну книгу, яка нагородить свідомість добрими думками, приємними емоціями, привабливими ідеями і новими враженнями. Саме тому дехто береже найатмосферніші книги до осені. Якщо Ви не відноситься до далекоглядних читачів, ми не залишимо Вас на одинці з цією проблемою.

В рубриці РЕКОМЕНДАЦІЙНА БІБЛІОГРАФІЯ на наших читачів чекає приємна новинка.

Пропонуємо свою добірку книг для затишного осіннього вечора. Всі вони різні за жанром, стилем й атмосферою. «Осіння книга» – справа індивідуальна. Для когось ідеальна книга для похмурого вечора – це романтична історія, хтось любить твори, які змушують поміркувати, когось вабить заплутаний детектив, а хтось хоче зануритись в історію. Сподіваємось, наша літературна пропозиція «КНИГИ ДЛЯ ЗАТИШНОЇ ОСЕНІ» – саме те, що Вам треба і Ви знайдете захоплюючу книгу для своєї затишної осені.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки