-= Меню =-

Книжкова виставка «Наше завтра – це наше майбутнє та сьогодення»

«Щоб жити, потрібне сонце, свобода і маленька квітка.»

                                                                                       Г.К. Андерсен

На абонементі наукової літератури бібліотеки Уманського національного університету садівництва оформлено тематичну книжкову виставку «Наше завтра – це наше майбутнє та сьогодення». Її мета – популяризація знань про охорону навколишнього середовища та збереження екологічної культури.

На книжковій виставці представлені видання, які чітко розкривають сутність екології людини як науки, що досліджує взаємовплив оболонок планети і людини, біохімію людського організму, можливості самодіагностики, оздоровлення. Тематична література розкриває основні проблеми, які виникли у взаємовідносинах людини і природи, екологічні процеси змін навколишнього середовища, економічні наслідки забруднення та його впливу на стан біосфери та здоров’я людей, а також наслідки антропогенного втручання у навколишнє середовище. На виставці також представлені підручники, які містять практичні завдання, термінологічні словники, які сприятимуть глибшому осмисленню теоретичного матеріалу, виробленню навичок його практичного застосування.

Книжкова виставка «Наше завтра – це наше майбутнє та сьогодення» буде корисною студентам, викладачам, а також усім, хто цікавиться питання захисту довкілля.

Наталія Романецька, бібліотекар І категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 31.05.2024 В УНУС відбувся круглий стіл «Доброчесність у сучасному академічному середовищі – відповідальність кожного»

  • 24.05.2024 У бібліотеці УНУС вшанували пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу