-= Меню =-

Книжкова виставка з нагоди Дня працівників сільського господарства

19 листопада в Україні відзначали День працівників сільського господарства – професійне свято тих, хто присвятив своє життя аграрній сфері, переробці сільськогосподарської сировини, харчовій промисловості, хто працює в заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України, фермерських господарств, а також в наукових установах, організаціях і навчальних закладах сільськогосподарського напрямку.

Колектив бібліотеки щиро вітаємо всіх, причетних до свята, зокрема колектив Уманського національного університету садівництва! Зиче міцного здоров’я і благополуччя, миру і злагоди, щедрої життєвої ниви, нових трудових здобутків та успіхів, адже від результатів Вашої копіткої праці значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання українців! 

З нагоди Дня працівників сільського господарства в читальній залі №1 бібліотеки УНУС організовано книжкову виставку «Організація сільського господарства». Література, представлена на виставці, присвячена принципам та закономірностям організації виробництва, на основі яких розробляється стратегія і тактика розвитку підприємства, обґрунтовуються плани і управлінські рішення, здійснюється контроль за їх виконанням, виявляються резерви підвищення ефективності виробництва, оцінюються результати діяльності підприємства. Тому, з огляду на останнє, є актуальною. Зокрема, і через те, що українці годують не тільки себе, а ще й півсвіту, експортуючи власну продукцію у більшість країн. Саме від сумлінної праці аграріїв залежить урожай в Україні, а відтак і її продовольча безпека та економічний розвиток.

На книжковій виставці «Організація сільського господарства» читачі познайомляться з книгами Василенко О.П. «Аграрний менеджмент», Непочатенко О.О. «Організаційно-економічні механізми кредитування аграрних підприємств», Школьного О.О. «Організаційно-економічні механізми управління конкурентоспроможністю аграрних підприємств», Нестерчук Ю.О. «Інтеграційні процеси в аграрно-промисловому виробництві», Березівського П.С. «Організація виробництва в аграрних формуваннях» та інших науковців. Вони допоможуть поєднати теоретичні знання і практичні навики та ефективно використовувати всі елементи виробничого процесу.

Запрошуємо до перегляду! Книжкова виставка «Організація сільського господарства» буде доступна до ознайомлення до 30 листопада включно.

   

Марія Фіткаленко, провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України