-= Меню =-

Книжковий подарунок

«Найкращий подарунок – це книга», – цей вислів відомий всім, а особливо він зрозумілий і вшанований в бібліотеці. Новій книзі тут раді і читачі, і працівники. Вас здивувало, що в наш час – в час суцільної комп’ютеризації та діджиталізації, масової популяризації електронних ресурсів – в звичайній бібліотеці є читачі? Так! Ці люди існують. Вони не вдягнені в жупани, не носять бороди і, навіть, не хрестяться двома перстами. Вони цілком сучасні люди, які працюють і навчаються в нашому університеті, просто вони надають перевагу живій книзі, яка має свою історію, свою долю, має свою книжну душу. Для наших постійних читачів й частих відвідувачів оновлення фонду – дійсно радісна подія.

На передодні свята Святого Миколая несподіваний подарунок отримав абонемент художньої літератури нашої бібліотеки.

Студенти 12-а групи зі своїм куратором Віталієм Кравченком подарували коробку з різноманітним літературним скарбом. Це щедрий й корисний подарунок, але є в цій історії ще один приємний момент. Книги для подарунка студенти підбирали самостійно. А в наш час, коли юнацтво з захопленням дивиться лише в екран смартфона й комп’ютера, молоді люди, які знаються в літературі, дарують книгу і знають дорогу в бібліотеку, тішать свідомість.

Нові книги незабаром займуть своє місце на полицях нашої книгозбірні і з нетерпінням будуть чекати свого читача. І ви приходьте! Обов’язково приходьте. Бібліотека – це місце, де для вас завжди відчинені двері, де вам завжди раді.

P.S. Відключіть себе від Інтернету! Прочитай книгу, яка має душу!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії