-= Меню =-

Логістика як основа ефективного управління організацією

Українська логістика відзначала своє професійне свято 24 листопада у 2023 році. Шкода, що поки День логіста не внесений до списку офіційних професійних свят країни, проте обійти стороною його просто неможливо.

Адже, професія логіста, незважаючи на всі труднощі, дійсно дуже перспективна! Логістика – це шлях до успішної кар'єри, місце для реалізації свого майбутнього!

На галузевому абонементі №2 бібліотеки діє книжкова виставка «Логістика в ринковій економіці», яка допоможе кожному розширити знання про логістику в умовах сучасного світу, яка керує забезпеченням необхідних доставок товарів, продуктів, боєприпасів, матеріалів та інших вантажів вчасно до місця призначення. Складно переоцінити значення логіста в сучасній діяльності людства, економіки і цивілізації в цілому. Адже логісти – це ті, хто знає про перевезення все: де і що купити, як і куди доставити, зробити це в найкоротші терміни і з мінімальними витратами, як скоординувати пересування товарів від точки виробництва до місця реалізації, та багато іншого. За будь-яких, навіть дуже непередбачуваних обставин, фахівці з логістики вміють забезпечити доставку товару строго за призначенням і точно в строк.

   

   

Працівники бібліотеки Уманського національного університету садівництва вітають всіх логістів з професійним святом! Ваш внесок у забезпеченні безперебійності поставок і координації логістичних процесів у сучасній економіці надзвичайно важливий. Нехай ваша праця завжди буде ефективною, а ваші інноваційні рішення сприяють подальшому розвитку логістики. Бажаємо вам лише успіхів, мінімальних форс-мажорів і завжди наявного запасного плану!

Наталія Олейніченко, заступник директора бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України