-= Меню =-

Національний тиждень читання в Уманському НУС

«Людина, для якої книжка уже в дитинстві стала такою необхідною,

як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не

відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною»

В.Сухомлинський

Національний тиждень читання  стартував цьогоріч вперше в Україні з 13 по 19 грудня. Такі мега події заради промоції читання відбуваються в багатьох країнах і покликані об’єднати читачів, письменників, бібліотекарів, видавців і книгарів. Тиждень пройшов  під егідою Українського інституту книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України та партнерами ВГО Українська бібліотечна асоціація і Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.

Впродовж Національного тижня читання бібліотека Уманського національного університету садівництва провела online-акцію «Підвішена книга» серед користувачів в соціальній мережі Facebook.

Акція «Підвішена книга» – це акція, в якій кожен попередній читач «підвішує» книгу, яку він радить прочитати для наступного читача. Запропонована вона Українською бібліотечною асоціацією саме в рамках тижня читання. Ми дещо змінили її умови, враховуючи, що наш університет працює в дистанційному форматі, та вирішити провести її онлайн в соціальній мережі. Щоб стати її учасником та виграти приз від книгозбірні, потрібно було виконати не важкі умови:

Серед тих, хто вірно виконав усі умови було обрано переможців. Ними стали: студентка факультету лісового і садово-паркового господарства Сніжана Олійник, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Леся Барабаш, а також уманчанки Алла Яковенко та Світлана Закернична.

Тож щиро вітаємо всіх учасників і переможців акції «Підвішена книга». Бажаємо Вам приємного і корисного читання! А подарунки від бібліотеки Уманського НУС уже прямують до своїх переможців.

Сьогодні читання тісно переплітається з усіма сферами життєдіяльності людини та покладене в основу освітньої, пізнавальної, інформаційної, професійної сфери. Читання являється основою освіти і провідною навичкою самоосвіти людини упродовж життя. Це надзвичайно важливий чинник формування духовно багатої особистості.

Тож читайте і будьте успішними!
Читаємо з користю!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії